CRILIN women’s

-15%

 
Цена
2200.00 
 1,900.00ден.
Кол:  

Важи до: 11-07-2024

За компанијата:

Пантер Факс Олек ДООЕЛ

Специјалност: Веледрогерија 

Напомена:

-При подигање на производот потребно е да се приложи купонот
-Дополнителни информации побарајте на +389 78 291-127 и +389 (0) 2 2044 344

Почитувани, по купувањето на услугата во Вашиот купон ќе ги добиете сите дополнителни информации (телефон, меил, лице и сл) за контакт со продавачот на услугата. Доколку е потребно контактирајте ја нашата служба за Грижа на корисници.

CRILIN  women’s  60 тврди капсули

Crilin Women’s  содржи екстракт од лист од крин (Crinum Latifolium L. Amaryllidaceae).

Екстрактот од лист од Крин, придонесува за  намалување на  големината на туморот

на мазните мускули на матка.

Поволно дејствува кај  Миом на утерус.

Crilin Women’s  содржи корен од Куџу ( Pueraria thomsonii).  Коренот од Куџу  има

цитотоксично и антибактериско дејство. Пурариа придонесува за благосостојба во

менопаузата, им помага на жените да се справат со знаци поврзани со менопаузата.

Игра улога во намалување на симптомите (Топли бранови,потење, немир, биохемиски

маркери на коскениот промет) кај жените за време на менопаузална транзиција

 

Состав: Секоја капсула содржи Сушен екстракт од Crinum latifolium L. 500 mg, што е

еквивалентно на 2,5 mg вкупни алкалоиди, Семе од лотус 20мг, Пурариа 20мг.

 

Пакување: 60 тврди капсули

Производител: Thien Duoc Pharma JSC, Виетнам