Грижа на корисници

Почитувани,


Со желба за што поедноставо и полезно користење на нашиот веб портал, се потрудивме корисникот да го направи најнеопходното за да ги користи нашите услуги.  За да купите некоја од нашите актуелни понуди не е потребна никаква регистрација. Едноставно ја избирате понудата која ви се допаѓа и со кликање “Купи“ ја купувате. Потребно е само да го внесете вашиот е-маил и лозинка и да изберете како ќе платите. Плаќањето е можно со платежна картичка,  тоа е наједноставниот и најбрз начин на плаќање и ваучерот го добивате веднаш. Исто така имате и опција за плаќање со уплатница.

 

Доколку имате било какви прашања, нашиот тим Ви стои на услуга. За контакт, покрај меил формата можете да ни се обратите на:

Грижа за корисници.
 

Тел/Факс+389(0) 2 2044-344
Моб. +389 (0) 78 291-127
Моб. +389 (0) 78 291-159
Skype. Webklinika.mk

Можете да не контактирате секој работен ден од 8:00-20:00 часот.