Како работи webklinika.mk

Како работи webklinika.mk

Првиот и единствен портал за онлајн продажба на здравствени услуги во Република Македонија

Во потрага сте по добар доктор? Сакате поволна цена за квалитетна здравствена услуга?

Без разлика дали сте големи или мали, млади или стари, важно е да се грижите  за Вашето здравје.  

webklinika.mk во консултација со партнерите (приватните клиники / канцелариите / институциите) создава попусти на одредени здравствени услуги.

Ние Ви нудиме медицински услуги во интерната медицина, гинекологијата, урологијата, ортопедијата, офталмологијата, педијатријата, дерматологијата, физикалната медицина, дијагностички слики, стоматологијатата, неврологија, психијатријата, лабораториските тестови, и многу повеќе …

webklinika.mk – е единственото место  каде  во секое време ви нудиме огромен избор на ексклузивни здравствени услуги по поволни цени!