-25%

ХОНИМУН (Honeymoon)
Пантер факс
1,600.00ден.  1,440.00ден.

Важи до: 25-02-2024

-15%

CRILIN  men’s  за нормална функција на простатата
Пантер факс
2,200.00ден.  1,900.00ден.

Важи до: 29-02-2024

-30%

КРЕМА ОД ЦРНО СЕМЕ,Petroleum Jelly, Black Seeds, Hemani
Пантер факс
400.00ден.  140.00ден.

Важи до: 01-03-2024

-15%

15% ПОПУСТ НА МЕДИЦИНСКО ОДЕЛО ЗА МАКСИМАЛНА УДОБНОСТ И БЕЗБЕДНОСТ ВО РАБОТЕЊЕТО
Беламед-Трејд ДООЕЛ
1,500.00ден.  1,275.00ден.

Важи до: 20-03-2024

-42%

Циркулација на сите клетки во вашиот организам. 42% попуст на Andullation therapy 20 минути
ПЗУ Поликлиника Мед-Х Дијагностика
700.00ден.  400.00ден.

Важи до: 06-03-2024

-34%

34% попуст на Медицинска акупунктура  по цена за само 990 ден
Ласер Мед
1,500.00ден.  990.00ден.

Важи до: 05-03-2024

-17%

ВАКРОЛ-за природна борба против вируси
Пантер факс
1,350.00ден.  1,125.00ден.

Важи до: 04-03-2024

-36%

Смирување на воспалени процеси и отстранување на отоци (Ласер + Електротерапија + Ултразвук)
ПЗУ Поликлиника Мед-Х Дијагностика
940.00ден.  600.00ден.

Важи до: 25-02-2024

-25%

Анти Миг, масло 10мл.
Пантер факс
300.00ден.  220.00ден.

Важи до: 08-03-2024

-15%

CRILIN  women’s
Пантер факс
2,200.00ден.  1,900.00ден.

Важи до: 28-02-2024

-45%

45% попуст на снимање со компјутерска томографија + консултација по неверојатна цена од 4490 ден.
ПЗУ Поликлиника Мед-Х Дијагностика
8,100.00ден.  4,490.00ден.

Важи до: 29-03-2024

-32%

МАСЛО ОД ЦРНО СЕМЕ , моќта на природата за Вашето здравје...340 ден/125 мл

-75%

Правилен раст и развој на дентофацијалниот скелет кај деца!!!
Поликлиника Благоевски
1,600.00ден.  400.00ден.

Важи до: 25-02-2024

-64%

64% попуст на преглед по системи  во врeдност од 2750 ден,по цена од 990 ден
Пзу Лукс Медикус
2,750.00ден.  990.00ден.

Важи до: 24-02-2024