Медицински производи

-25%

ХОНИМУН (Honeymoon)
Пантер факс
1,600.00ден.  1,440.00ден.

Важи до: 11-06-2024

-10%

10% Попуст на Магнетен Апликатор за врат
НОМАГјан ДООЕЛ
825.00ден.  740.00ден.

Важи до: 31-05-2024

-30%

КРЕМА ОД ЦРНО СЕМЕ,Petroleum Jelly, Black Seeds, Hemani
Пантер факс
400.00ден.  140.00ден.

Важи до: 27-05-2024

-40%

 МАСЛО ОД ГОРЧЛИВА ДИЊА Масло, 30 мл
Пантер факс
150.00ден.  90.00ден.

Важи до: 15-06-2024

-10%

10% Попуст на Магнетен Апликатор за половина
НОМАГјан ДООЕЛ
825.00ден.  740.00ден.

Важи до: 09-06-2024

-32%

МАСЛО ОД ЦРНО СЕМЕ , моќта на природата за Вашето здравје...340 ден/125 мл

-20%

  Црн ферментиран сув лук, 250g
Пантер факс
500.00ден.  400.00ден.

Важи до: 29-05-2024

-17%

Ferromax tonic strong, Hankintatukku, Finland
Пантер факс
1,000.00ден.  830.00ден.

Важи до: 24-05-2024

-27%

Крема од змија Snake cream, Fleur’s by Hemani
Пантер факс
400.00ден.  290.00ден.

Важи до: 28-05-2024

-17%

ВАКРОЛ-М за природна борба против бактерии и вируси
Пантер факс
1,000.00ден.  830.00ден.

Важи до: 30-05-2024

-14%

14% попуст на кислороден оксигенски концентратор 5 L
Пантер факс
43,000.00ден.  37,000.00ден.

Важи до: 29-05-2024

-20%

GD-C ниско енергетски ласер
Пантер факс
5,500.00ден.  4,400.00ден.

Важи до: 08-06-2024

-15%

15% ПОПУСТ НА МЕДИЦИНСКО ОДЕЛО ЗА МАКСИМАЛНА УДОБНОСТ И БЕЗБЕДНОСТ ВО РАБОТЕЊЕТО
Беламед-Трејд ДООЕЛ
1,500.00ден.  1,275.00ден.

Важи до: 12-06-2024

-20%

GD 02  полупроводнички ласерско терапевтски инструмент
Пантер факс
6,000.00ден.  4,800.00ден.

Важи до: 03-06-2024

-25%

Масло од еукалиптус
Пантер факс
300.00ден.  220.00ден.

Важи до: 07-06-2024

-13%

S-MIX, Суплемент со масло од оригано ,10мл капки
Пантер факс
2,300.00ден.  1,990.00ден.

Важи до: 27-05-2024

-20%

20% попуст на БЕБЕШКИ ТОПЛИНКИ ,по цена само од 950 денари
НОМАГјан ДООЕЛ
1,190.00ден.  950.00ден.

Важи до: 14-06-2024