Контакт

Слободан Настовски
Генерален Менаџер
Моб. +389 (0) 75 269-269
Е-маил. sdonholding@hotmail.com
Тел/Факс +389(0) 2 2044-344

Грижа за корисници.
Тел/Факс +389(0) 2 2044-344
Моб. +389 (0) 78 291-127
Моб. +389 (0) 78 291-159
Skype. Webklinika.mk
Нина Василевска
Моб. +389 (0) 78 291-127
Skype. Webklinika.mk
E-mail. contact@webklinika.mk

Адреса
WEBKLINIKA.MK
Бул. Партизански Одреди бр.149 блок 4 мезанин
Порта Влае
1000 Скопје
Телефон
389(0) 2 2044-344

Испрати е-маил до нас

Вашето Име


Вашата е-маил адреса:


Напишете текст


Внесете го кодот