CRILIN men’s за нормална функција на простатата

-15%

 
Цена
2200.00 
 1,900.00ден.
Кол:  

Важи до: 18-07-2024

За компанијата:

Пантер Факс Олек ДООЕЛ

Специјалност: Веледрогерија

Напомена:

-При подигање на производот потребно е да се приложи купонот
-Дополнителни информации побарајте на +389 78 291-127 и +389 (0) 2 2044 344

Почитувани, по купувањето на услугата во Вашиот купон ќе ги добиете сите дополнителни информации (телефон, меил, лице и сл) за контакт со продавачот на услугата. Доколку е потребно контактирајте ја нашата служба за Грижа на корисници.

CRILIN  men’s  60 тврди капсули

Crilin men’s  содржи екстракт од лист од крин (Crinum Latifolium L. Amaryllidaceae).

Екстрактот од лист од Крин, придонесува за одржување на нормална функција на  простата.

Поволно дејствува кај  Бенигна Хиперплазија на простата, игра улога во намалување на

симптомите на Бенигна Хиперплазија на простата:отежнато мокрење, повеќекратно мокрење

во текот на денот и ноќта обезбедувајќи мирен сон со тоа и квалитетеот на живот на пациентите

значително се подобрува. Поволно дејствува кај зголемена простата, чест проблем кај мажите

над 50 години

Екстрактот од лист игра улога и во намалување на симптомите на долниот уринарен тракт кај

мажи придонесува за одржувањето на доброто здравје и функцијата на уринарниот тракт и ги

ублажува симптомите на тешко и често мокрење.

Состав: Секоја капсула содржи Сушен екстракт од Crinum latifolium L. 500 mg, што е еквивалентно

на 2,5 mg вкупни алкалоиди, Семе од лотус 20мг, Пурариа 20мг.

 

Пакување: 60 тврди капсули

Производител: Thien Duoc Pharma JSC, Виетнам