КРЕМА ОД ЦРНО СЕМЕ,Petroleum Jelly, Black Seeds, Hemani

-30%

 
Цена
400.00 
 140.00ден.
Кол:  

Важи до: 09-07-2024

За компанијата:

Пантер Факс Олек ДООЕЛ

Специјалност: Веледрогерија 

Напомена:

-При подигање на производот потребно е да се приложи купонот
-Дополнителни информации побарајте на +389 78 291-127 и +389 (0) 2 2044 344

Почитувани, по купувањето на услугата во Вашиот купон ќе ги добиете сите дополнителни информации (телефон, меил, лице и сл) за контакт со продавачот на услугата. Доколку е потребно контактирајте ја нашата служба за Грижа на корисници.

Petroleum Jelly, Black Seeds, Hemani

крема, 100ml

Кремата од црно семе Hemani од природно масло од црно семе е наменета за нега на многу сува кожа

(лакти, петици, дланки и др. делови). Може да се користи и како балзам за нега на испукани усни.

 

Состав: вазелин, масло од црно семе.

Производител: Hemani International, Pakistan.