Масло од чајно дрво /Tea tree oil, Hemani

-20%

 
Цена
200.00 
 160.00ден.
Кол:  

Важи до: 08-07-2024

За компанијата:

Пантер Факс Олек ДООЕЛ

Специјалност: Веледрогерија 

Напомена:

-При подигање на производот потребно е да се приложи купонот
-Дополнителни информации побарајте на +389 78 291-127 и +389 (0) 2 2044 344

Почитувани, по купувањето на услугата во Вашиот купон ќе ги добиете сите дополнителни информации (телефон, меил, лице и сл) за контакт со продавачот на услугата. Доколку е потребно контактирајте ја нашата служба за Грижа на корисници.

Tea tree oil, Hemani

Масло, 30 мл

Маслото од чајно дрво е добиено од листовите на растението Malaleuca alterniofolia. Ова масло е пред се за надворешна употреба и се користи кај проблематична кожа (акни, мозолчиња итн.)Се препорачува да се разреди со масло носач ( бадемово масло), а неразредено може да се употребува при габични инфекции на ноктите.

Пакување: 30мл

 

Производител: Hemani International KEPZ Karachi Pakistan