МАСЛО ОД ГОРЧЛИВА ДИЊА Масло, 30 мл

-40%

 
Цена
150.00 
 90.00ден.
Кол:  

Важи до: 15-07-2024

За компанијата:

Пантер Факс Олек ДООЕЛ

Специјалност: Веледрогерија 

Напомена:

-При подигање на производот потребно е да се приложи купонот
-Дополнителни информации побарајте на +389 78 291-127 и +389 (0) 2 2044 344

Почитувани, по купувањето на услугата во Вашиот купон ќе ги добиете сите дополнителни информации (телефон, меил, лице и сл) за контакт со продавачот на услугата. Доколку е потребно контактирајте ја нашата служба за Грижа на корисници.

  МАСЛО ОД ГОРЧЛИВА ДИЊА

 

Маслото од горчлива диња 30мл е добиено од семето на Momordica charantia.

Се користи надворешно за навлажнување на кожата, а познато е и по својот anti-age ефект.

 

Пакување: 30мл

 

 Производител: Hemani International KEPZ Karachi Pakistan