масло од оригано

-14%

 
Цена
300.00 
 255.00ден.
Кол:  

Важи до: 01-07-2024

За компанијата:

Пантер Факс Олек ДООЕЛ

Специјалност: Веледрогерија 

Напомена:

-При подигање на производот потребно е да се приложи купонот
-Дополнителни информации побарајте на +389 78 291-127 и +389 (0) 2 2044 344

Почитувани, по купувањето на услугата во Вашиот купон ќе ги добиете сите дополнителни информации (телефон, меил, лице и сл) за контакт со продавачот на услугата. Доколку е потребно контактирајте ја нашата служба за Грижа на корисници.

Origano Oil, Hemani

масло, 30мл.

 

 

 

 

 

Маслото од оригано е природно масло добиено од растението Origanum Vulgare. Спаѓа во групата на масла кои загреваат и препорачливо е да се помеша со масло носач (маслиново масло) а потоа да се нанесе на кожата. Се употребува надворешно при болки во мускули, артритис и ревматизам. Поради своето антимикробно и антиинфламаторно дејство може да помогне при кожни проблеми (акни, мозолчиња).

Пакување: 30мл

Производител: Hemani International K.E.P.Z Karachi Pakistan.