14% попуст на кислороден оксигенски концентратор 5 L

-14%

 
Цена
43000.00 
 37,000.00ден.
Кол:  

Важи до: 05-07-2024

За компанијата:

Пантер Факс Олек ДООЕЛ

Специјалност: Веледрогерија 

Напомена:

-При подигање на производот потребно е да се приложи купонот
-Дополнителни информации побарајте на +389 78 291-127 и +389 (0) 2 2044 344

Почитувани, по купувањето на услугата во Вашиот купон ќе ги добиете сите дополнителни информации (телефон, меил, лице и сл) за контакт со продавачот на услугата. Доколку е потребно контактирајте ја нашата служба за Грижа на корисници.

ТЕХНИЧКИ ПАРАМЕТРИ:

 

-Максимален притисок: 5Л/мин

-густина на кислород: 93  + 3 %

-бучава: <52db (A)

-димензии: 470х285х556 мм

-потрошувачка на енергија: <500 VA

-N.W.-24 kg

-време на непрекината работа: 24 часа

 

 

КАРАКТЕРИСТИКИ:

 

-Имплементирана ПСА Американска технологија која користи физички метод за разделување на чистиот оксиген од воздухот

-напреден компресор  без масло кој заштедува енергија  до 10%

-можност за континуирана работа од 24 часа

-гаранција до 10 000 часа работа

-искуство од 8 години кое гарантира стабилен и сигурен квалитет

 

 

КОРИСНО ЗА:

 

-за зајакнување на срцето и намалување на ризик од срцев удар

-детоксикација на крвта,зголемување на нивото на енергија

-да се подобри силата и ендурацијата

-да ја ревитализира кожата

-да превенира болести,ослободување од мамурлук

-помага во борбата со депресија