20% попуст на БЕБЕШКИ ТОПЛИНКИ ,по цена само од 950 денари

-20%

 
Цена
1190.00 
 950.00ден.
Кол:  

Важи до: 04-07-2024

За компанијата:


НОМАГјан ДООЕЛ, Велес

Специјалност: НОМАГјан ДОOЕЛ  е друштво зa увоз­извоз , производство, трговија и услуги, специјализрано за трговија на мало преку пошта,интернет,со производи  од алтернативна медицна, здравје и убавина.

-Производите се доставуваат до врата, преку карго сервис или лично дистрибутер на НОМАГјан.
-При превземањето на производот морате да го приложите купонот или уплатницата од извршената уплата.
-Дополнителни информации побарајте на +389 78 291-127 и +389 (0) 2 2044 344

Почитувани, по купувањето на услугата во Вашиот купон ќе ги добиете сите дополнителни информации (телефон, меил, лице и сл) за контакт со продавачот на услугата. Доколку е потребно контактирајте ја нашата служба за Грижа на корисници.

Бебешки топлинкиКвалитетна медицинска подршка за здрав организам на вашето дете. Го заштитуваат од студ и други надворешни влијанија додека неговиот систем за регулирање на телесната температура сеуште не е во функција. Произведени од природнo, висококвалитетнo јагнешкo крзно. Едноставни, прикладни и обликувани за лесно облекување на бебешките стопала.

Достапни бројчиња од 16 до 23.Пред уплата контактирајте за подетални информации поради достапност на боја и број на тел: 078/291-127.Количините се ограничени.

Испораката на топлинките е бесплатна на домашна адреса,но доколку производот се врати поради замена на број или боја,следната испорака се наплаќа 100 ден.