31% попуст за БРЗО, ЛЕСНО, ЕДНОСТАВНО ОТКРИВАЊЕ НА ЗАБОЛУВАЊА НА ГЕНИТАЛИИ И УРИНАРНИ ПАТИШТА КАЈ МАЖИ И ЖЕНИ ЗА само 690 денари

-31%

 
Цена
1000.00 
 690.00ден.
Кол:  

Важи до: 25-07-2019

За компанијата:

ОДЛИЧНО ЗДРАВЈЕ
Специјалност: Центар за брза дијагноза и природно лекување.

Напомена:

-Купонот може да се искористи веднаш по купувањето
-Задолжително е закажување на прегледот по купување на услугата
-При посета на ординацијата, со себе мора да го понесете ваучерот добиен при купување на понудата
-Дополнителни информации побарајте на +389 78 291-127и +389 (0) 2 2044 344
Почитувани, по купувањето на услугата во Вашиот купон ќе ги добиете сите дополнителни информации (телефон, меил, лице и сл) за контакт со продавачот на услугата. Доколку е потребно контактирајте ја нашата служба за Грижа на корисници.

БРЗО, ЛЕСНО, ЕДНОСТАВНО ОТКРИВАЊЕ НА ЗАБОЛУВАЊА НА ГЕНИТАЛИИ И УРИНАРНИ ПАТИШТА КАЈ МАЖИ И ЖЕНИ ЗА 690

Прегледот вклучува:

-Утврдување на заболувања на бубрезите, бешиката, простата, изводни уринарни патишта, камен во бубрег,инфекции, тумори со испитување на тумор маркери, стерилитет, фригидност.

-Утврдување на бактери,габички вируси во горен и долен уринарен тракт.

-Утврдување на заболувања на гениталиите кај мажи и како воспаление на простата, тестиси, сперматозоиди,  надворешни инфекции во пределот на гениталиите и присуство на кондиломи.

-Испитување на бактерии,габички,вируси во гениталиите кај мажи вклучувајќи го и Human papiloma virus.

-Испитување на тумор маркери за заболувања кај мажи.

-Утврдување на заболувања на гениталиите кај жени како воспаление и тумори на матката, воспаление и тумори и на на јајниците, раничка на грлото на матката,вагинални инфекции,кондиломи.

-Испитување на бактерии, вируси,габички во гениталите на жената вклучувајќи го и Human papiloma virus кај мажи и жени.

-Испитувања на тумор маркери кај заболувања на женски гениталии