50% попуст на микробиолошки пакет - БРИС ОД ГРЛО И НОС по цена од 300 ден

-50%

 
Цена
600.00 
 300.00ден.
Кол:  

Важи до: 08-02-2023

За компанијата:

ИНДУС МЕДИКА

специјалистичка лабораторија за цитологија,микробиологија и биохемија

 

Напомена:

-Купонот може да се искористи веднаш

- Работно време: Понеделник - Петок од 08:00-18:00 часот,сабота од 08:00-16:00 часот

-Задолжително закажете го прегледот по купување на услугата.

-Дополнителни информации побарајте на +389 78 291-127 и +389 (0) 2 2044 344

Почитувани, по купувањето на услугата во Вашиот купон ќе ги добиете сите дополнителни информации (телефон, меил, лице и сл) за контакт со продавачот на услугата. Доколку е потребно контактирајте ја нашата служба за Грижа на корисници.

 

Во време за зголемен број на настинки,при ниски температури во овој период на годината,скоро секое лице редовно страда од болки во грлото и течење на носот. Најчести симптоми се долготрајна кашлица, воспалено грло, температура, жолто-зелен секрет од носот. Доколку овие симптоми траат подолго време, а заболувањето не се лекува, состојбата може да се комплицира и да се појави покачена телесна температура, слаб напредок  и ширење на инфекцијата во околните регии. Ограничување за возраста нема. 

Во никој случај немојте да земате антибиотици без да го оправдате со микробиолошко испитување.

Антибиотиците делуваат само на бактериите, во никој случај на вирусите.

 Индус Медика Скопје ви нуди промотивен пакет: Брис од Нос и Грло по супер поволна цена, секако со бесплатна консултација.

Индус Медика е ново отворена дијагностичко патолошка лабораторија која е прва од ваков вид во Македонија.Индус Медика е специјализирана за цитологија,микробиологија и биохемија и располага со врвни доктори од оваа област и практика.

Ние се грижиме за Вашето здравје. Ве очекуваме!