38% попуст на KING COBRA за мажи, 120 капсули, Додаток во исхрана

-38%

 
Цена
2820.00 
 1,750.00ден.
Кол:  

Важи до: 27-10-2021

За компанијата:

Пантер Факс Олек ДООЕЛ

Специјалност: Веледрогерија 

Напомена:

-При подигање на производот потребно е да се приложи купонот
-Дополнителни информации побарајте на +389 78 291-127 и +389 (0) 2 2044 344

Почитувани, по купувањето на услугата во Вашиот купон ќе ги добиете сите дополнителни информации (телефон, меил, лице и сл) за контакт со продавачот на услугата. Доколку е потребно контактирајте ја нашата служба за Грижа на корисници.

Упатство за употреба:Препорачана единечна  доза - 2 капсули. Земетедве капсули два пати на ден или како што е препорачано од доктор.Да не се надминува препорачаната дневна доза!Додатокот на исхрана не е замена за балансирана и здрава исхрана!Состав:Eдна капсула Кинг Кобра од 500 мг содржи: Withania Somnifera Dunal100mg,Bacopa Monnieri Linn50mg, Asparagus Racemosus Wild50mg,Pueraria Tuberosa Dc50mg,Teramanus Labeialis50mg,Desmodium Gangeticum Dc50mg, Sida Cordifolia Linn50mg, Abutilon Indicum Linn50mg,Soymida Febrifuga Juss50mgНачин на чување:Да се чува на ладно и суво место, подалеку од директна сончева светлина. Да не се чува во фрижидер!Да се чува подалеку од дофат на деца!Најдобро да се употреби до: 3 години од датумот на производствоПроизведувач:Срирам Хербалс31/1, Seetharampalya, Mahadevapura Post, Bangalore-560 048, India, 

Повеќе информации на http://www.sriramherbals.org