31% попуст на ПРОБИОСНЕИЛ (PROBIOSNAIL)

-31%

 
Цена
700.00 
 480.00ден.
Кол:  

Важи до: 27-01-2021

За компанијата:

Пантер Факс Олек ДООЕЛ

Специјалност: Веледрогерија 

Напомена:

-При подигање на производот потребно е да се приложи купонот
-Дополнителни информации побарајте на +389 78 291-127 и +389 (0) 2 2044 344

Почитувани, по купувањето на услугата во Вашиот купон ќе ги добиете сите дополнителни информации (телефон, меил, лице и сл) за контакт со продавачот на услугата. Доколку е потребно контактирајте ја нашата служба за Грижа на корисници.

 

Пробиоснеил  капсулите претставуваат пробиотски производ кој содржи екстракт од лиги од полжав и витамин К и Д, и се употребува за одржување на здрави коски, а потпомага и во превенција на остеопорозата.

 

Граничниот производ Пробиоснеил се препорачува на возрасни лица во доза од 1 капсула еднаш во денот.  Пред употреба задолжително да се прочита упатството.

 

Пробиоснеил не содржи млеко, млечни производи, шекер, сол, скроб, глутен, соја, вештачки бои или конзерванси. 

 Носител на одобрението за ставање на граничниот производ во промет

 Пантер факс ДООЕЛ