За само 690 ден-брзо лесно,едноставно,безболно испитување на причините за расеаност, намалена концентрација, замор, потешко учење со квантна анализа

-31%

 
Цена
1000.00 
 690.00ден.
Кол:  

Важи до: 21-10-2019

За компанијата:

ОДЛИЧНО ЗДРАВЈЕ
Специјалност: Центар за брза дијагноза и природно лекување.

Напомена:

-Купонот може да се искористи веднаш по купувањето
-Задолжително е закажување на прегледот по купување на услугата
-При посета на ординацијата, со себе мора да го понесете ваучерот добиен при купување на понудата
-Дополнителни информации побарајте на +389 78 291-127и +389 (0) 2 2044 344
Почитувани, по купувањето на услугата во Вашиот купон ќе ги добиете сите дополнителни информации (телефон, меил, лице и сл) за контакт со продавачот на услугата. Доколку е потребно контактирајте ја нашата служба за Грижа на корисници.

Немање концентрација, расеаност ,заборавеност,збунетост,  губење на работите, дезориентираност, депресија  се почесто се појавува и кај помлади луѓе со можност да прогредира во посериозна состојба во понатамошниот живот.

Затоа е многу важно да се дететектира и открие на време

Испитување на мозочните структури:
-Голем, мал,среден мозок , продолжен мозок

-Испитување на нервните клетки

-исптитвање на синапсите (поврзаностите во мозокот)

-Испитување на невротрансмитери во мозокот(адреналин,норадреналин,допамин,ацетихолин,хистамин,серотонин,гамааминобутерна киселина,глицин)

-Испитување на ендокрините жлезди(хипоталамус , хипофиза, пинеална жлезда, тиреоидна жлезда, надбубрежна  жлезда, тимус -градна жлезда)

-Испитување на главните витамини и минерали кои недостасуваат.

  Неуротрансмитери се хемиски супстанции кои овозможуваат комуникација меѓу нервните клетки во мозокот и на тој начин вишок или недостаток на неуротрансмитери предизвикуваат  пореметување во концентрацијата и помнењето што понатака води до психички и ментални пореметувања од типот на нервоза,раздразливост и понатамошно прогредирање на посериозни заболувања. Затоа е битно навремено спречување на овие процеси додека се уште се во почетна и во реверзибилна фаза.