GD 02 полупроводнички ласерско терапевтски инструмент

-20%

 
Цена
6000.00 
 4,800.00ден.
Кол:  

Важи до: 30-06-2024

За компанијата:

Пантер Факс Олек ДООЕЛ

Специјалност: Веледрогерија 

Напомена:

-При подигање на производот потребно е да се приложи купонот
-Дополнителни информации побарајте на +389 78 291-127 и +389 (0) 2 2044 344

Почитувани, по купувањето на услугата во Вашиот купон ќе ги добиете сите дополнителни информации (телефон, меил, лице и сл) за контакт со продавачот на услугата. Доколку е потребно контактирајте ја нашата служба за Грижа на корисници.

Принципот за третман на овој полупроводнички ласерско терапевтски инструмент е

важен аспект во квантната медицина. Ниско-енергетскиот ласер може да ја изложи

на радијација циркулацијата на крвта со поминување на слузницата на мукозното

ткиво во носната празнина,така што овозможува произведување на

фотоелектричен биолошки ефект.

Наменет е за во терапијата на :

-Намален крвен притисок

-Намалување на крвните масти

-Спречување на формирање на тромб

-Лекување и спречување на високиот крвен притисок и намалување на шеќерот во крвта

-Нарушена состојба на мозокот и подобрување на меморијата

-Oчигледно подобрувањето на клиничките симптоми : симптомите на

кардиоваскуларни и цереброваскуларни болести , како што се вртоглавица,

главоболка, гушење, тешко дишење ,амнезија , поспаност и слабост.

  Контраиндикации:

- Нарушувања на крвната коагулација

- Период на бременост

- Карцином и малигни тумори

- Директно зрачење на вратот и тироидната жлезда во случај на хипертироидоза

- Честите крварење и масивна загуба на крв

- Пејсмејкер

- Намалена коагулација на крвта

- Директно зрачење на окото

- Возраст под 13 години

- Имуносупресивни лекови

- Фотосензитивност вроден или предизвикан од лекови

Овој медицински апарат пожелно е да го користите согласно потребите утврдени за вас, во текот на неговата употреба не постои можност да осетите никаков несакан ефект, непријатност или грубост.