GD 07 - ЛАСЕР ЗА ПРОЧИСТУВАЊЕ НА КРВТА

-20%

 
Цена
14990.00 
 11,992.00ден.
Кол:  

Важи до: 21-04-2020

За компанијата:

Пантер Факс Олек ДООЕЛ

Специјалност: Веледрогерија 

Напомена:

-При подигање на производот потребно е да се приложи купонот
-Дополнителни информации побарајте на +389 78 291-127 и +389 (0) 2 2044 344

Почитувани, по купувањето на услугата во Вашиот купон ќе ги добиете сите дополнителни информации (телефон, меил, лице и сл) за контакт со продавачот на услугата. Доколку е потребно контактирајте ја нашата служба за Грижа на корисници.

Полупроводничкиот ласерско- терапевтски инструмент е важен аспект во

квантната медицина.Ниско енергетски 650nm ласер може да ја изложи на

радијација циркулацијата на крвта во крвните садови на левата рака и

aкумптура на ткивото на слузокожата во носната празнина , така што ќе

произведуваат фотоелектричен биолошки ефект.

Наменет е за во терапијата на :

-Промена на квалитетот на хеморологијата на крвта , помала вискозност на

целата крв , плазма вискозитет,способноста на црвените крвни клетки за агрегација и способност на деформабилност,намалување на крвната коагулабилност, тромбогенеза, и да се подобри циркулацијата на крвта, посебно во микроциркулацијата.

-Регулирање на имунолошката состојба на телото

-Подобрување на интоксикациската состојба на организмот.

-Подобрување на активноста на супероксид дисмутаза ( СОД,еден вид на ензим за чистење на слободните радикали)

Контраиндикација

-Нарушувања на коагулацијата на крвта

-Периодот на бременоста

-Карцином и малигни тумори

-Директно зрачење на вратот или на штитната жлезда во случај на хипертироидоза

-Честите крварење и масивна загуба на крв

-Пејсмејкер

-Намалување на коагулацијата на крвта

-Директно зрачење на окото

-Неизлекувана епилепсија

-Имуносупресивна крв

-Фотосензитивност - вроден или предизвикан од лекови

 

Овој медицински апарат пожелно е да го користите согласно потребите утврдени за вас, во текот на неговата употреба не постои можност да осетите никаков несакан ефект, непријатност или грубост.