Оксигенски концентратор 10L

-15%

 
Цена
49500.00 
 42,000.00ден.
Кол:  

Важи до: 12-02-2021

За компанијата:

Пантер Факс Олек ДООЕЛ

Специјалност: Веледрогерија 

Напомена:

-При подигање на производот потребно е да се приложи купонот
-Дополнителни информации побарајте на +389 78 291-127 и +389 (0) 2 2044 344

Почитувани, по купувањето на услугата во Вашиот купон ќе ги добиете сите дополнителни информации (телефон, меил, лице и сл) за контакт со продавачот на услугата. Доколку е потребно контактирајте ја нашата служба за Грижа на корисници.

Оксигенскиот концентратор може да произведе во просек 95% чистота со што може да им служи на 5 луѓе истовремено.

Главни карактеристики:

1.     Може да работи 24 часа непрекинато

2.     Излез на кислород – стандарден единечен излез а опционо може и двоен

3.     Висок степен на чистота на кислород (>95%).

4.     Сензор уред за кислород

5.     Филтер

6.     Сад за овлажнување на кислород

7.     Уред за генерирање на кислород

8.     ЛЦД Екран

9.     Намена за : болници, клиники, центри за нега, возила, за надвор

 

Овој модел овозможува 10 LPM  излезен проток на кислород дури и во хитни случаи, компактна структура со овлажнување на кислородот, висок квалитет на заштита на преголем проток, сензор за притисок и магнетен вентил со CE, UL сертификати.

За популацијата:

Може да се користи за ХОБС пациенти, бремени жени, студенти, постарата генерација, луѓе кои имаат проблеми со спиење, проблеми со градите, недостаток на меморија, отсутност на мисли, проблеми со варењето, луѓе кои се грижат за своето здравје, надворешна убавина.