Оксигенски концентратор KS-3H

-20%

 
Цена
27720.00 
 22,180.00ден.
Кол:  

Важи до: 19-12-2019

За компанијата:

Пантер Факс Олек ДООЕЛ

Специјалност: Веледрогерија 

Напомена:

-При подигање на производот потребно е да се приложи купонот
-Дополнителни информации побарајте на +389 78 291-127 и +389 (0) 2 2044 344

Почитувани, по купувањето на услугата во Вашиот купон ќе ги добиете сите дополнителни информации (телефон, меил, лице и сл) за контакт со продавачот на услугата. Доколку е потребно контактирајте ја нашата служба за Грижа на корисници.

Овој производ овозможува целосно снабдување со кислород. Помага во отстранување на стресот и зголемување на физичката способност. Модерен дизајн и лесен за користење. Вистинско решение за постари лица, пациенти или бремени жени, студенти и уморни реботници.

Придобивки:

·         Обновување на мозочната активност

·         Нега на кожата

·         Намалување на замор

·         Намалување на опасности од цигари и алкохол

·         Зајакнување на имунолошкиот систем

Спецификации:

Проток на воздух: Приближно 3+/- 1.5L/мин.(Стандарден атмосферски притисок)

Концентрација: 29% + -2% (Стандарден атмосферски притисок)

Големина: 260 (L) * 110 (W) * 170 (B) mm

Тежина : 2.00 kg