66% попуст за откривање на причините за ДЕБЕЛИНА,спор метаболизам,чувство на отеченост на телото со квантна анализа

-66%

 
Цена
2000.00 
 690.00ден.
Кол:  

Важи до: 17-08-2018

За компанијата:

ОДЛИЧНО ЗДРАВЈЕ 
Специјалност: Центар за брза дијагноза и природно лекување.

Напомена:

-Купонот може да се искористи веднаш по купувањето
-Задолжително е закажување на прегледот по купување на услугата
-При посета на ординацијата, со себе мора да го понесете ваучерот добиен при купување на понудата
-Дополнителни информации побарајте на +389 78 291-127и +389 (0) 2 2044 344
Почитувани, по купувањето на услугата во Вашиот купон ќе ги добиете сите дополнителни информации (телефон, меил, лице и сл) за контакт со продавачот на услугата. Доколку е потребно контактирајте ја нашата служба за Грижа на корисници.

 

Прегледот опфаќа:

-преглед на целокупниот ендокрин систем (тиреоидна, надбубрежна жлезда,хипофиза)

-испитување на габички, бактерии, вируси и паразити во дигестивниот тракт кои многу често можат да бидат причина за неправилно функционирање на дигестивниот тракт.

-откривање за причини за запек доколку истиот постои

-испитување на функцијата на слезена и панкреас

 -детално испитување на панкреас вклучувајќи го ендокрниот и егзокриниот дел

--испитување на функција на црн дроб

-испитување на замастеност во црниот дроб како и постоење на талог и каменчиња во жолчката

-испитување на составот на самото масно ткиво

-откривање на емотивни причини кои многу често можат да бидат причина за дебелина

-постоење на анемија

-слабост во циркулација

-испитување на преосетливост и алергија на одредени типови на храна

-испитување на осетливост на глутен

-откривање на емотивни причини кои многу често можат да бидат причина за дебелина

 

Испитувањето го врши Д-р Весна Нешевска доктор по општа медицина и Хомеопат.

Ова лекување опфаќа  интегративен пристап кој опфаќа Информотерапија,Хомеопатија, одстранување на енергетски блокади по чакри и акупунктурни мердијани,  балансирање на исхрана според крвни групи и кинеска медицина   по методот на  5   елементи(дрво,огин,земја,метал,вода).