НОВО РЕШЕНИЕ ЗА ИЗГУБЕН ЗАБ. 31% попуст на изработка на минимално инвазивни (директни) мостови за само 6200 денари.

-31%

 
Цена
9000.00 
 6,200.00ден.
Кол:  

Важи до: 14-06-2024

За компанијата:

ПЗУ Естетика
Ортодонција
 

Напомена:

-Купонот може да се искористи веднаш по купувањето
-Задолжително е закажување на прегледот по купување на услугата.
-Работно време Понеделник – Четврток од 12h до 19h, Петок од 08 до 15h
-При посета на ординацијата, не морате со себе да го носите ваучерот, само
единствениот број на продажба впишан на него.
-Дополнителни информации побарајте на +389 78 291-127 и +389 (0) 2 2044 344

 

Почитувани, по купувањето на услугата во Вашиот купон ќе ги добиете сите дополнителни информации (телефон, меил, лице и сл) за контакт со продавачот на услугата. Доколку е потребно контактирајте ја нашата служба за Грижа на корисници.

Што се минимално инвазивни мостови?

Овие мостови претставуваат протетска реставрација во случај на недостаток на еден заб во забната низа. Оваа нова технологија на фибер влакна овозможува инстантно решение при само една посета на стоматолог! Со тоа добивате мостови зајакнати со стаклени влакна без стругање на соседните заби.

 

Индикации

  • кога сакате да го сочувате здравото забно ткиво
  • кога е потребно веднаш да се постави мост после екстракција или траума
  • како привремено решение пред или за време на имплантолошки третмани
  • како замена за заби при анодонција кај млади пациенти
  • кога постои потреба од привремени мостови

 

 

Предности

  • Економично и брзо решение
  • Одлична естетика без разлика дали се во прашање бочни или предни заби
  • Максимално зачувување на соседните заби (носачи)