15% ПОПУСТ НА МЕДИЦИНСКО ОДЕЛО ЗА МАКСИМАЛНА УДОБНОСТ И БЕЗБЕДНОСТ ВО РАБОТЕЊЕТО

-15%

 
Цена
1500.00 
 1,275.00ден.
Кол:  

Важи до: 12-07-2024

Закомпанијата:

БЕЛАМЕД –ТРЕЈД ДООЕЛ Велес

Специјалност:  Специјализирана продавница за медицински и ортопедски помагала

Напомена:

- Производите се подигаат од просториите на webklinika.

- После купување на производот потребно е да испратите информации  на следниов е-маил contact@webklinika.mk или да се јавите на 078/291-127

- При подигање на производот потребно е да се приложи купонот.

02 2044 344

Почитувани, по купувањето на услугата во Вашиот купон ќе ги добиете сите дополнителни информации (телефон, меил, лице и сл) за контакт со продавачот на услугата. Доколку е потребно контактирајте ја нашата служба за Грижа на корисници.

Медицинското одело е изработено од најквалитетен кепер материјал 195 гр/м2, 65% полиестер/35% памук.

ПАЛТО - руска јака, закопчување со нитни, ракави - манжети со нитни, еден џеб горе лево и два џеба доле, лево и десно.
ПАНТОЛОНИ - појас со ластик и еден заден џеб десно.

Достапни величини XS/S/M/L/XL/XXL.
Избор на палто со долги или кратки ракави.