RTG на бели дробови и срце

-25%

 
Цена
2000.00 
 1,500.00ден.
Кол:  

Важи до: 27-07-2024

За компанијата:
ПЗУ Поликлиника
Мед-Х Дијагностика
Радио дијагностика​ 

 

Напомена:

-Купонот може да се искористи веднаш после купувањето.
-Задолжително е закажување на прегледот по купување на услугата.
-Раб.време По-Пе 9-17h
-При посета на ординацијата со себе мора да го понесете ваучерот добиен при купување на услугата
-Дополнителни информации побарајте на 078/291-127

02 2044 344

Почитувани, по купувањето на услугата во Вашиот купон ќе ги добиете сите дополнителни информации (телефон, меил, лице и сл) за контакт со продавачот на услугата. Доколку е потребно контактирајте ја нашата служба за Грижа на корисници.

RTG е рентгенолошка метода за дијагностицирање на сите болести на паренхимот од белите дробови, медијастинумот, градниот кош и срцето. Во период на вируси и бактериски инфекции, RTG на белите дробови и срцето е примарна, едноставна, сигурна и квалитетна метода за дијагностицирање, која дава примарни податоци за сите промени во белите дробови.