30% попуст на масажа на цело тело 50 минути

-30%

 
Цена
1360.00 
 950.00ден.
Кол:  

Важи до: 21-02-2023

За компанијата:
ПЗУ Поликлиника-
Мед-Х Дијагностика
Радио дијагностика​ 

 

Напомена:

-Купонот може да се искористи веднаш после купувањето.
-Задолжително е закажување на прегледот по купување на услугата.
-Работно време. Понеделник-Петок 09:00-17:00 часот
-При посета на ординацијата со себе мора да го понесете ваучерот добиен при купување на услугата
-Дополнителни информации побарајте на 078/291-127

02 2044 344

Почитувани, по купувањето на услугата во Вашиот купон ќе ги добиете сите дополнителни информации (телефон, меил, лице и сл) за контакт со продавачот на услугата. Доколку е потребно контактирајте ја нашата служба за Грижа на корисници.

Секој од нас после напорниот работен ден посакува да се одмори и да се релаксира. Но тоа не е се што му е потребно на вашето тело туку исто така му е потребна и подобра циркулација и подобар сон. Ние не ви го нудиме само тоа туку ви нудиме и поголема енегрија, подобар баланс на телото, поголема концентрација и подобро здравје. Сето ова е возможно само кај нас. Резултатите ќе ги почуствувате веднаш и ќе и кажете збогум на болката.