42% попуст на парцијална масажа 20 минути

-42%

 
Цена
600.00 
 350.00ден.
Кол:  

Важи до: 15-06-2023

За компанијата:
ПЗУ Поликлиника
Мед-Х Дијагностика
Радио дијагностика​ 

 

Напомена:

-Купонот може да се искористи веднаш после купувањето.
-Задолжително е закажување на прегледот по купување на услугата.
-Раб.време По-Пе 9-17
-При посета на ординацијата со себе мора да го понесете ваучерот добиен при купување на услугата
-Дополнителни информации побарајте на 078/291-127

02 2044 344

Почитувани, по купувањето на услугата во Вашиот купон ќе ги добиете сите дополнителни информации (телефон, меил, лице и сл) за контакт со продавачот на услугата. Доколку е потребно контактирајте ја нашата служба за Грижа на корисници.

Поради навиките на денешното современо време и брзиот начин на живот сите ние сме во постојано брзање. Поради тоа немаме време за да се одмориме и да земеме здив. Па по одреден временски период се чувствуваме напнати и под стрес од сите работи кои ги носи денешниот начин на живот. Токму поради сите овие причини ние ви ја нудиме оваа парцијална 20 минутна масажа која не само што ќе ве ослободи од физичкиот и емоционалниот стрес, туку ќе ве релаксира целосно и ќе ви го врати изгубениот елани насмевката на вашето лице. Ако сакате да се ослободите од болките, стресот и напрегнатоста ние сме вистинското место за вас, а вашето тело ќе ви биде благодарно.