Со ваучер од 350 денари, добивате 50% попуст на терапија за парадентоза во престижниот универзитетски стоматолошки центар Проф-Др Бојо Андрески. Со реална цена од 3000 по цена од 1500.

-50%

 
Цена
3000.00 
 350.00ден.
Кол:  

Важи до: 08-06-2019

За Компанијата:


 УСКЦ  ПЗУ Проф Д-р Бојо Андрески

 

Напомена:


-Купонот може да се искористи веднаш по купувањето.
-Задолжително е закажување на преглед, по купување на услугата.

-Работно време: Секој работен ден и викенд од 08 до 20 часот.
-При посета на ординацијата, со себе мора да го понесете ваучерот добиен при купување на понудата.

тел.за инфо: 02 2044 344   078/291-127

Почитувани, по купувањето на услугата во Вашиот купон ќе ги добиете сите дополнителни информации (телефон, меил, лице и сл) за контакт со продавачот на услугата. Доколку е потребно контактирајте ја нашата служба за Грижа на корисници.

СТОП ЗА ПАРАДЕНТОЗАТА !!!

Редовна цена на терапија 3000 денари- со ваучер од 350 денари добивате 50% попуст и комплетна услуга за само 1500 денари.....Плус добивате и бесплатен специјалистички преглед со комплетна слика за вашите заби....

СО ОВАА ПОНУДА ДОБИВАТЕ:

-орален и пародонтален преглед

-дијагностика и план на терапија

-ултразвучна инструментација ( над и под гингивата )

-субгингивална киретажа со кое се отстранува патолошки изменетото грнаулационо ткиво под непцето

-чистење на меките наслаги ( дентален плак )

-стругање и полирање на коренот на забот,со што овозможува побрзо заздравување и репарација на ткивото и елиминација на пародонталните џебови

-субгигивална апликација на медикаменти

-електрофореза

-примена на јонофореза

-инструкции и препораки за индивидуално одржување на оралната хигиена според   I-top лиценцирана техника ( во зависност од индивидуалната оклузија и потреба на пациентот )

-во првата сеанса ќе биде спроведена и дополнителна ласерска биостимулативна и озон терапија