47% ПОПУСТ на Лекарски уверенија за вработување, виза, упис на студенти, за престој во странство или државјанство, со реална цена од 1500 денари по цена од 795 денари.

-47%

 
Цена
1500.00 
 795.00ден.
Кол:  

Важи до: 27-06-2024

За компанијата:

Пзу Лукс Медикус 

Специјалност: Ординација по Медицина на трудот

 

Напомена:

-Купонот може да се искористи веднаш

- Работно време: Понеделник - Петок  од 08:00-16:00 часот

-Задолжително закажете го прегледот по купување на услугата.

-Дополнителни информации побарајте на +389 78/291-127 и +389 (0) 2 2044 344

Почитувани, по купувањето на услугата во Вашиот купон ќе ги добиете сите дополнителни информации (телефон, меил, лице и сл) за контакт со продавачот на услугата. Доколку е потребно контактирајте ја нашата служба за Грижа на корисници.

ЛЕКАРСКИ УВЕРЕНИЈА (за вработување, виза, упис на студенти, за престој во странство, за државјанство,за лекарска и адвокатска комора и др.)

Лукс медикус со работа започнува на 11.01.2020

со цел  спречување на ширење на заразната болест COVID -19  и заштита на населението на Република Северна Македонија, а заради потребата од одржување на континуитет на работниот процес и организацијата на работата, oрдинацијата Лукс Медикус нема да врши прегледи со купени ваучери во месец Јуни и Јули 2020 год

Добивате:
• Анамнеза.
• Антропомерски мерења (висина, тежина, BMI).
• Клинички преглед (тирометрија, ЕКГ, аудиометрија, испитување на вид за блиску и далеку, аускултација на бели дробови, кардиоваскуларен систем, пулс, крвен притисок, аускултација на срце).
• Испитување на локомоторен систем.
• Испитување на нервен систем - невролошки и психолошки статус.
• Лабараторија.
• Мислење на Д-р специјалист по медицина на трудот.
• Лекарско уверение.

Лекарските уверенија се издаваат само на Македонски јазик.

ПЗУ “Лукс Медикус“

Лукс Медикус е овластена специјалистичка ординација по Медицина на трудот. Со кадри кои имаат повеќе од 30 години искуство во областа на Медицина на Трудот. Одличен тим кој е секогаш отворен за соработка.

  

Други услуги:

-Периодични систематски прегледи
​-Проценка на ризик на работно место
​-Биохемиски иследувања
​-Лекарски уверенија за вработување и упис на студенти
​-Лиценца - Сертификат за обука на Прва помош
-​Потврда за здравствена состојба на деца, ученици и средношколци
-Вршиме прегледи на терен(мобилна екипа) во сите градови на територијата на Република Македонија.