45% попуст на снимање со компјутерска томографија + консултација по неверојатна цена од 4490 ден.

-45%

 
Цена
8100.00 
 4,490.00ден.
Кол:  

Важи до: 25-06-2024

За компанијата:
ПЗУ Поликлиника
Мед-Х Дијагностика
Радио дијагностика​ 

 

Напомена:

-Купонот може да се искористи веднаш после купувањето.
-Задолжително е закажување на прегледот по купување на услугата.
-Раб.време  По-Пе 9-17
-При посета на ординацијата со себе мора да го понесете ваучерот добиен при купување на услугата
-Дополнителни информации побарајте на 078/291-127

02 2044 344

Почитувани, по купувањето на услугата во Вашиот купон ќе ги добиете сите дополнителни информации (телефон, меил, лице и сл) за контакт со продавачот на услугата. Доколку е потребно контактирајте ја нашата служба за Грижа на корисници.

 

Компјутерска томографија

Компјутерска томографија претставува врвна дијагностичка процедура за дијагностицирање на многу болести. Индикација за преглед со КТ се болести на мозочен паренхим (крварења ,аневризми, инфаркти), сите болести на белите дробови и медијастинум, на панкреас, хепар, бубрези и мала карлица, како и болести на крвни садови и на скелетен систем (рбет, колена, колкови).

Мед-х дијагностика располага со високософицирана компјутерска томографија, со комплексна детекција на сите промени во телото, со можност за реконструктивен тродимензионален приказ на истите. Процедурата на снимање е брза, комфорна, прегледот се врши класично,секогаш само на дел од тело(парцијално) и  по потреба со давање на контрастно сретство,кое се доплаќа на лице место 2000 денари. Персоналот е високоедуциран и секогаш во соработка со пациентот.

За ПЗУ МЕД-X

ПЗУ МЕД-Х ДИЈАГНОСТИКА постои од 2011 година како приватна ординација по радиодијагностика. Ординацијата располага со комплетна современа дијагностичка апаратура:

  • класичен рентген
  • рентген за дигестивен тракт - желудници, снимање на дебело црево
  • иригографија, ХСГ за жени(гинекологија)
  • колор доплер ехо
  • дентален апарат, снимање на заби
  • компјутерска томографија
  • магнетна резонанца

Се вршат прегледи на пациенти од сите возрасти(деца постари од 10 години) со претходно јавување на телефон.

Во ПЗУ МЕД-Х дијагностика работи тим кој е високо професионален и стручен, лекар специјалист-радиодијагностичар и двајца технолози, спремен во секое време за соработка и консултации.

Прегледите ги извршува Др. Марина Китанова, специјалист - радиодијагностичар

 

Напомена:доколку поради x причини не можете да дојдете на закажаниот термин,ве молиме прегледот кој сакате да го откажете,да биде јавено 1-2 дена претходно на тел.бр.078/291-127 и 076/344-343 за да може средствата да ви бидат во целост вратени,а доколку истото не се најави претходно или снимањето започне а не се доврши,средствата ке ви бидат 50% вратени.

со почит,Мед-х Поликлиника

Локација на ординацијата: