10% Попуст на Магнетен Апликатор за половина

-10%

 
Цена
825.00 
 740.00ден.
Кол:  

Важи до: 03-08-2024

За компанијата:

 НОМАГјан ДОOЕЛ  е друштво зa увоз­извоз , производство, трговија и услуги, специјализрано за трговија на мало преку пошта,интернет,со производи  од алтернативна медицна, здравје, убавина.

Напомена:
-Производите се доставуваат до врата, преку карго сервис или лично дистрибутер на НОМАГјан.
-При превземањето на производот морате да го приложите купонот или уплатницата од извршената уплата.
-Дополнителни информации побарајте на +389 78 291-127 и +389 (0) 2 2044 344

Почитувани, по купувањето на услугата во Вашиот купон ќе ги добиете сите дополнителни информации (телефон, меил, лице и сл) за контакт со продавачот на услугата. Доколку е потребно контактирајте ја нашата служба за Грижа на корисници.

Магнетниот апликатор за половина  намалува болка и искривеност на рбетот околу половината  преку подобрување на циркулација ,исхрана на ткивата на местото на користење . Намалува болка по должина на ногата.

Современиот начин на работење и исхрана на луѓето прави да огромен број од нив имаат проблеми со болки во половината. Од друга страна, и покрај болките, мораат да се движат, работат и т.н. Магнетниот појас за половина им нуди можност брзо  да се вратат во нормалниот ритам на живеење. 
Претставува соодветен текстилен колан со 10 џепа во кои се внесени еласични магнетни траки со јачина на магнетно зрачење од околу 350 Гауса подеднакво кај сите траки.

Магнетното поле зрачи врз половината и со тоа делува на прекинување на појавената болка и на смалување или прекинување на појавениот оток.

Делува врз последиците од појавена дискус хернија, ишијас и спондилоза. Брзо ја нормализира состојбата и го намалува отокот и болката преку подобрувањето на циркулацијата на крвта,  големено лачење на природни аналгетици и подбрената исхрана на тривата вo делот на половината.

Магнетниот апликатор за половината е и практичен и економичен. Едноставен е поставување и  користење но исто така и мнгогу економичен. Се користи во домашни услови и нема потреба од губење на време во патување и материјални трошкови за превоз до Амбуланта и назад!

Апликаторот не смеат да го користат бремени жени, луге со инфаркт, вграден пејсмејкер, стент, излив како и осетливи на магнетно поле.