20% ПОПУСТ на револуционерни магнетни влошки за стапала, со двојно дејство, магнетно и акупунктурно.

-20%

 
Цена
1140.00 
 910.00ден.
Кол:  

Важи до: 10-06-2024

За компанијата:

НОМАГјан ДООЕЛ, Велес

НОМАГјан ДООЕЛ е друштво за увоз и извоз,производство,трговија и услуги,специјализирано за трговија на мало преку пошта,интернет,со производи од алтернативна медицина,здравје и убавина.

 

Напомена:
-Производите се доставуваат до врата, преку карго сервис или лично дистрибутер на НОМАГјан.
-При превземањето на производот морате да го приложите купонот или уплатницата од извршената уплата.
-Дополнителни информации побарајте на +389 78 291-127 и +389 (0) 2 2044 344

Почитувани, по купувањето на услугата во Вашиот купон ќе ги добиете сите дополнителни информации (телефон, меил, лице и сл) за контакт со продавачот на услугата. Доколку е потребно контактирајте ја нашата служба за Грижа на корисници.

Револуционерни магнетни влошки за стапала, со двојно дејство, магнетно и акупунктурно

                                        Кажете збогум на болките во стапалата!


МАГНЕТНОТЕРАПИЈА

Магнетотерапијата е традиционална практика. Многу години наназад, а и денес, луѓето ја користат за подобрување на состојби при проширени вени на нозете, воспаление во урогениталниот тракт, остеохондроза на кичмата, артрити, артрози, ревматоиден артрит, дерматити, постоперативни состојби на скршеници на коски, спортски повреди, неврози, главоболка и друго.

Магнетотерапијата означува влијание на постојано или променливо магнетно поле врз организмот на човекот. Магнетното поле поседува противвоспалително, седативно дејство и ги намалува отоците, при што се постигнува подобрување на општата состојба на организмот. Ефектите се резултат на подобрена микроциркулација на крвта и стимулација на регенеративните градбени процеси во организмот.

Широкиот дијапазон на позитивни ефекти, магнетотерапијата ја афирмира во многу благородна област на користење при влошено здравје на човекот.

МАГНЕТНИ ВЛОШКИ ЗА ОБУВКИ

Магнетните акупунктурни влошки за обувки се изработени од медицинска пластика во форма која лесно се адаптира према величината на стопалото и лесно се поставува и преместува од едни во други обувки. Имаат и рељефни акупунктурни иглици адекватно поставени према акупунктурните зони на стопалата на човекот и вградени магнети со адекватна јачина.

Влошките имаат двојно дејство, акупунктурно и магнетно.

Акупунктурно дејство го вршат гумените иглици. Тие ги масираат акупунктурните рефлексогени зони на стопалата кои се во врска со секој орган на телото. Преку тоа се воспоставува подобро функционирање на органите и подобра детоксикација на организмот. Човекот се чувствува посвежо и поздраво.

Магнетното дејство го врши магнетното поле оформено од вградените магнети. Тоа делува на стапалата и долните екстремитети и ја подобрува циркулацијата на крвта во нозете и низ целиот организам. Се воспоставува состојба на подобрена исхрана на органите во целото тело. Се забрзува заздравувањето, се намалува уморот и болката.

Влошките не смеат да ги носат бремени жени, луге со вграден пејсмејкер, стентови и осетливи на магнети.

Се користат према дадено упатство.