GD-C ниско енергетски ласер

-20%

 
Цена
5500.00 
 4,400.00ден.
Кол:  

Важи до: 24-05-2022

За компанијата:

Пантер Факс Олек ДООЕЛ

Специјалност: Веледрогерија 

Напомена:

-При подигање на производот потребно е да се приложи купонот
-Дополнителни информации побарајте на +389 78 291-127 и +389 (0) 2 2044 344

Почитувани, по купувањето на услугата во Вашиот купон ќе ги добиете сите дополнителни информации (телефон, меил, лице и сл) за контакт со продавачот на услугата. Доколку е потребно контактирајте ја нашата служба за Грижа на корисници.

Овој ниско енергетски ласер врши радијација на кожата, продира во оштетената слузницата во кожата, така што произведува фотоелектричен биолошки ефект.

Наменет е за во терапијата на :

- Стимулирање и регенерација на оштетената мукоза и ткиво.

-Ефикасно третира егзема, чешање на кожата, воден чир , хроничен чир, дамки , дамки во текот на бременоста, акни.

-Подобрување на фоликуларните клетки на кожата и косата со снабдување со крв и кислород,престанок нагубење на косата и напредување на регенерацијата.

- Спречување на формирање на тромб

 

Контраиндикации:

-Директно зрачење на окото

-Периодот на бременоста

-Чести крварење и голема загуба на крв

-Возраст под 13 години

Овој медицински апарат пожелно е да го користите согласно потребите утврдени за вас, во текот на неговата употреба не постои можност да осетите никаков несакан ефект, непријатност или грубост.