35% попуст на тест за испитување на Helicobacter pylori од ПЗУ "Лукс Медикус" во вредност од 300 ден. по цена од 195 ден.

-35%

 
Цена
300.00 
 195.00ден.
Кол:  

Важи до: 21-07-2024

За компанијата:

Пзу Лукс Медикус 

Специјалност: Ординација по Медицина на трудот

 

Напомена:

-Купонот може да се искористи веднаш

- Работно време: Понеделник - Петок  од 08:00-16:00 часот

-Задолжително закажете го прегледот по купување на услугата.

-Дополнителни информации побарајте на +389 78 291-127 и +389 (0) 2 2044 344

Почитувани, по купувањето на услугата во Вашиот купон ќе ги добиете сите дополнителни информации (телефон, меил, лице и сл) за контакт со продавачот на услугата. Доколку е потребно контактирајте ја нашата служба за Грижа на корисници.

ДОБИВАТЕ

Денес хеликобактер пилори инфекцијата се смета за најчеста инфекција кај човечкиот род,со приближна застапеност од 50% од светската популација.Застапеноста на хеликобактер пилори инфекцијата во Македонија развиена околу 50%....

Испитувањето на хеликобактер оди преку крв, тестот може да се прави во било кој период од денот и не е поврзано со дневната внесена храна.

Резултатот вклучува само ПОЗИТИВНО / НЕГАТИВНО ,во зависност од тоа дали нивото на бактеријата е покачена или е во рамките на нормалните вредности во организмот.