35% попуст испитување на крвна слика,биохемиски статус и уринарен статус во ПЗУ "Лукс Медикус" во вредност од 590 ден. по цена од 390 ден.

-35%

 
Цена
590.00 
 390.00ден.
Кол:  

Важи до: 21-07-2024

За компанијата:

Пзу Лукс Медикус 

Специјалност: Ординација по Медицина на трудот

 

Напомена:

-Купонот може да се искористи веднаш

- Работно време: Понеделник - Петок  од 08:00-16:00 часот

-Задолжително закажете го прегледот по купување на услугата.

-Дополнителни информации побарајте на +389 78 291-127 и +389 (0) 2 2044 344

Почитувани, по купувањето на услугата во Вашиот купон ќе ги добиете сите дополнителни информации (телефон, меил, лице и сл) за контакт со продавачот на услугата. Доколку е потребно контактирајте ја нашата служба за Грижа на корисници.

ДОБИВАТЕ

-Крвна слика:

 • седиментација
 • еритроцити
 • леукоцити (неутрофили,лимфоцити,моноцити)
 • хемоглобин
 • хематокрит
 • тромбоцити

-Биохемиски статус

-Глициден статус

 • глукоза восерум

-Липиден статус

 • вкупен холестерол
 • триглицериди

-Уринарен статус

 • ph
 • специфична тежина
 • протеини
 • глукоза
 • нитрити
 • кетони
 • леукоцити
 • крв