64% попуст на преглед по системи во врeдност од 2750 ден,по цена од 990 ден

-64%

 
Цена
2750.00 
 990.00ден.
Кол:  

Важи до: 22-07-2024

За компанијата:

Пзу Лукс Медикус 

Специјалност: Ординација по Медицина на трудот

 

Напомена:

-Купонот може да се искористи веднаш

- Работно време: Понеделник - Петок  од 08:00-16:00 часот

-Задолжително закажете го прегледот по купување на услугата.

-Дополнителни информации побарајте на +389 78 291-127 и +389 (0) 2 2044 344

Почитувани, по купувањето на услугата во Вашиот купон ќе ги добиете сите дополнителни информации (телефон, меил, лице и сл) за контакт со продавачот на услугата. Доколку е потребно контактирајте ја нашата служба за Грижа на корисници.

Добивате:

 

-Крвна слика (хемограма, глукоза, холестерол, триглицериди)

-Спирометрија за белите дробови

-Аудиометрија за слух

-ЕКГ

-Преглед од доктор

-Потврда за здравствена состојба (експертиза)