20% ПОПУСТ, преглед и одредување на диоптрија на сите видови леќи во Очна Оптика Геталдус.

-20%

 
Цена
1000.00 
 800.00ден.
Кол:  

Важи до: 23-02-2024

За компанијата:

ПЗУ Геталдус
Очна Ординација

 

Напомена:

-Купонот може да се искористи веднаш по купувањето
-Задолжително е закажување на прегледот по купување на услугата
-При посета на ординацијата, со себе мора да го понесете ваучерот добиен при купување на понудата
-Дополнителни информации побарајте на +389 78 291-127и +389 (0) 2 2044 344
Почитувани, по купувањето на услугата во Вашиот купон ќе ги добиете сите дополнителни информации (телефон, меил, лице и сл) за контакт со продавачот на услугата. Доколку е потребно контактирајте ја нашата служба за Грижа на корисници.

         Oчна оптика ГЕТАЛДУС

                           

Преглед и одредување на диоптрија на сите видови леќи   

 Очна оптика Геталдус  е со 50 години традиција,  единствена ординација од овој вид со највисоко ниво на кавлитет на услугите кои ги нуди.

Во оваа понуда, очната оптика Геталдус на едно место Ви нуди преглед со Д-р. Специјалист Офтамолог, со кој се одредува диоптрија на сите видови леќи по најсовремени методи, и најважното е дека во исто време има можност да се изработат и готови наочари.

                           

 

Очна Оптика Геталдус е составена од тим на стручно оспособени  доктори, Специјалист доктор кој врши преглед и специјализирани опточари кои ги изработуваат очилата.

Вашето Здравје пред се, одберете квалитетни услуги.

 

 Пзу. Очна Оптика Геталдус

-Ординација со 50 години работно искуство

-Составена од стручен тим на оптичари

 

Локација на Ординацијата: