ПРОМОТИВНО, десетдневен пакет на физикална терапија и медицинска рехабилитација од 7000 ден,за само 5000 ден.

-30%

 
Цена
7000.00 
 5,000.00ден.
Кол:  

Важи до: 21-07-2024

За компанијата:
ПЗУ Поликлиника
Мед-Х Дијагностика
Радио дијагностика​ 
 

Напомена:

-Купонот може да се искористи веднаш после купувањето.
-Задолжително е закажување на прегледот по купување на услугата.
-Работно време. По-Пе 9h - 17h
-При посета на ординацијата со себе мора да го понесете ваучерот добиен при купување на услугата
-Дополнителни информации побарајте на +389 78/291-127  и +389 (0) 2 2044 344

Почитувани, по купувањето на услугата во Вашиот купон ќе ги добиете сите дополнителни информации (телефон, меил, лице и сл) за контакт со продавачот на услугата. Доколку е потребно контактирајте ја нашата служба за Грижа на корисници.

Пакет од 10 физикални терапии.Еден третман е со времетраење од 40 мин и вклучува:

 1. Ласер терапија
 2. Магнет терапија
 3. Ултразвучна терапија
 4. Електро терапија

Физикалната терапија се употребува при следниве состојби:

 1. Дегенеративни состојби на р’бетен столб:
 2. Дископатии
 3. Спондилози
 4. Дискус хернии
 5. Лумбоишијалгиа
 6. Спондилоартроза

 1. Болки во зглобови (колена,рамења,скочен зглоб)
 2. Болки во колковите
 3. Хронични болки на коскено мускулниот систем
 4. Ревматски заболувања
 5. Спортски повреди
 6. Посттрауматски состојби

Напомена: третманите не се вршат на лица кои имаат вградено стент,бајпас,висок крвен притисок,малигни заболувања,акутна инфекција и др.