20% попуст на ОКСИГЕНСКИ ГЕНЕРАТОР за прочистување и уништување на бактерии на површини, предмети, зеленчук и овошје.

-20%

 
Цена
27500.00 
 22,000.00ден.
Кол:  

Важи до: 03-07-2024

За компанијата:

Пантер Факс Олек ДООЕЛ

Специјалност: Веледрогерија 

Напомена:

-При подигање на производот потребно е да се приложи купонот
-Дополнителни информации побарајте на +389 78 291-127 и +389 (0) 2 2044 344

Почитувани, по купувањето на услугата во Вашиот купон ќе ги добиете сите дополнителни информации (телефон, меил, лице и сл) за контакт со продавачот на услугата. Доколку е потребно контактирајте ја нашата служба за Грижа на корисници.

            Функции:

1.      Стерилизација: Ефикасно уништува голем број на бактерии и вируси, без секундарна контаминација на просторот и површината која се стерилизира.

2.      Детоксификација: Ефикасно отстранува резидуални пестициди од овошјето и зеленчукот.

3.      Деодоризација: Елиминира непријатни мириси, чад и мувла.

4.      Зголемување на нивото на кислород во воздухот и водата за пиење.

5.      Го прочистува воздухот и го подобрува здравјето, особено кај хронични болни (кардиоваскуларни, белодробни заболувања, астма итн..).

6.      Третман на лице и подобрување на здравјето на кожата: за прочистување на порите на лицето, превенција на бактериски развој и појава на акни и пигментација на кожата.

            Намена:

1.      Стерилизација на операциони сали и амбуланти.

2.      Прочистување на воздухот во сите простории (дневна соба, кујна, купатило, кола, гаража, подрум, внатрешна градина, соба за миленици, хотелска соба , супермаркети, ресторани, автобуска станица, цвеќарници итн).

3.      Прочистување на овошје, зеленчук и месо со цел убивање на бактериите, вирусите, како и отстранување на штетните остатоци од пестициди. Месото и морските плодови се многу повкусни после оксидацијата со овој апарат.

4.      Прочистување на водата и Стерилизација (Базени за пливање, Спа центри).

5.      Стерилизација и дезинфекција на предмети и простории за секојдневна употреба: алишта, играчки, перници, фрижидер, купатила итн.

6.      Отстранува остатоци од штетни хемикалии како формалдехид, хлориди и тешки метали.

 

 NT-BT 3g-7g/hr Ozone Generator карактеристики :

1. Изграден со  соодветен домашен патент-Керамичка озонската цевка со електрична табла.

2. CE сертификат.

3. Регулирање на озонски излез: 20% -100%.

4. Две функции за тајмер: 0-30mins или работа во континуитет.

5. Oзонски излез: 3G / ч, 5 g / h, 6G / ч, 7G / ч.

6. Сина или бела боја, анти-влага (од надвор) заштитна обвивка.

7. Променливи приклучоци за различни земји.

8. Влезен напон: 110V / 60Hz, 220V / 50Hz.

Конфигурации:

1. Мини воздушна пумпа.

2. Воздушно ладена керамичка озонската цевка.

3. Снабдување со електрична енергија.

4. Навивачи за ладење.