Подарок кој грее.ПРОМОТИВНА ЦЕНА на крзнена ТОПЛИНКА со наша достава...Количините се ограничени

-20%

 
Цена
1800.00 
 1,430.00ден.
Кол:  

Важи до: 21-04-2024

За компанијата:

 НОМАГјан ДОOЕЛ  е друштво зa увоз­извоз , производство, трговија и услуги, специјализрано за трговија на мало преку пошта,интернет,со производи  од алтернативна медицна, здравје, убавина.

Напомена:
-Производите се доставуваат до врата, преку карго сервис или лично дистрибутер на НОМАГјан.
-При превземањето на производот морате да го приложите купонот или уплатницата од извршената уплата.
-Дополнителни информации побарајте на +389 78 291-127 и +389 (0) 2 2044 344

Почитувани, по купувањето на услугата во Вашиот купон ќе ги добиете сите дополнителни информации (телефон, меил, лице и сл) за контакт со продавачот на услугата. Доколку е потребно контактирајте ја нашата служба за Грижа на корисници.

Заборавете на студените стапала со ТОПЛИНКИТЕ ОД ЈАГНЕШКО КРЗНО!

Удобни и меки топлинки созададени за целото семејство кои ќе го отстранат проблемот со студенило во нозете.

Благодарение на природното, првокласно јагнешко крзно телото ќе биде заштитено од надворешните влијание и ќе ја задржи својата телесна топлина.

Топлинки од природно, високо квалитетно јагнешко крзно за безгрижни есенски и зимски денови!

Крзното е многу јак природен изолатор кој за кратко време ги затоплува стопалата и го отстранува проблемот со студенило. Го спречува губењето на телесната топлина према надвор и го штити телото од влијанието на надворешната температура.

Достапни во повеќе величини : 37; 38; 39; 40-41; 42-43; 44

Боја: кафена со бело крзно