20% ПОПУСТ Магнетна Маска на младоста , помага при брчки,отстранување акни и флеки на лице и кожа.

-20%

 
Цена
1980.00 
 1,580.00ден.
Кол:  

Важи до: 24-07-2024

За компанијата:


НОМАГјан ДООЕЛ, Велес

Специјалност: НОМАГјан ДОOЕЛ  е друштво зa увоз­извоз , производство, трговија и услуги, специјализрано за трговија на мало преку пошта,интернет,со производи  од алтернативна медицна, здравје и убавина.

 

Напомена:


-Производите се доставуваат до врата, преку карго сервис или лично дистрибутер на НОМАГјан.
-При превземањето на производот морате да го приложите купонот или уплатницата од извршената уплата.
-Дополнителни информации побарајте на +389 78 291-127 и +389 (0) 2 2044 344

Почитувани, по купувањето на услугата во Вашиот купон ќе ги добиете сите дополнителни информации (телефон, меил, лице и сл) за контакт со продавачот на услугата. Доколку е потребно контактирајте ја нашата служба за Грижа на корисници.

 

МАГНЕТНА МАСКА НА МЛАДОСТА

Преголемиот стрес кој жените го имаат на работното место, во домот со фамилијата испреплетен со динамиката во секојдневното живеење, остава белег кој најчесто причинува прерана загуба на убавината на лицето изразена со темни кругови околу очите , брчки на лицето , очните капаци и друго. Многу често се појавува и јака главоболка

Еден од најприродните начини за превенирање и отстранување на овие проблеми е користење на магнетната "маска на младоста" .

Со користење на магнетната ,,маска на младоста,, прекинувате да трошите време и пари кај козметичар а кожата ке изгледа мазна и убава и нема да се појават или брзо ке исчезнат темните кругови околу очите, и што е најважно на постари години нема да се појават евентуални последици од долгогодишен третман на кожата со козметички производи и разна хемија .

При аплицирање на Магнетната маска, магнетното поле делува на биолошки активни точки на лицето, орбикуларниот мускул на окото и регијата на вегите на основа на принципите на класичната источна рефлексотерапија. Магнетното поле ја зголемува микроциркулацијата на крвта со што ја подобрува исхраната на клетките, врши ревитализација на клетките на кожата и другите ткива. Се подобрува еластичноста на очните капаци и кожата околу очите и се превенира создавање брчки или се отстрануваат веке постоечките. Кожата на лицето останува мека и мазна.

Магнетната маска исто така помага при синуси, , појава на мигрена и конјуктивитиц на очите и забоболка .

Грижа за убавината е приоритет на секоја жена и затоа се препорачува секоја да ја има и користи ,, маската на младоста,,

Магнетната маска има дејство подолго од седум години што прави нејзината цена да е релативно многу ниска .

*Магнетната маска не се препорачува кај лица осетливи на магнетно поле, при бременост и малигни заболувања.