20% ПОПУСТ на револуционерен, магнетен елек против деформитет и болки во р'бет, неверојатно брзо и ефикасно дејство.

-20%

 
Цена
2590.00 
 2,070.00ден.
Кол:  

Важи до: 21-07-2024

За компанијата:

 НОМАГјан ДОOЕЛ  е друштво зa увоз­извоз , производство, трговија и услуги, специјализрано за трговија на мало преку пошта,интернет,со производи  од алтернативна медицна, здравје, убавина.

 

Напомена:
-Производите се доставуваат до врата, преку карго сервис или лично дистрибутер на НОМАГјан.
-При превземањето на производот морате да го приложите купонот или уплатницата од извршената уплата.
-Дополнителни информации побарајте на +389 78 291-127 и +389 (0) 2 2044 344

Почитувани, по купувањето на услугата во Вашиот купон ќе ги добиете сите дополнителни информации (телефон, меил, лице и сл) за контакт со продавачот на услугата. Доколку е потребно контактирајте ја нашата служба за Грижа на корисници.

Магнетен елек против деформитет и болки во Р'бет

 


Начинот на живеење кај помладите е се повеке и повеке поврзан со седење на училиште, на компјутер , во кафуле итн. што создава предуслови за деформирање на р’бетниот столб. Тоа го потврдуваат голем број на публикувани испитувања. Овие деформитети остануваат трајни особено во услови кога голем дел од популацијата од многу причини не може да преземе соодветни мерки за спречување на оваа појава. Но, Магнетниот Елек против деформитет и болка во многу помага да се реши ова. Релативно пристапен и едноставен за користење обезбедува корисникот да има исправен рбетен столб и седење без болка.

Магнетниот Елек против деформитет и болка е конструиран и изработен како резултат на повекегодишни испитувања кои резултираат со забележителна успешност. Изработен е од ластик и текстил во кој се вметнати 12 магнети, по 6 во делот на половината и 6 по должина на рбетниот столб. Неговата конструкција рбетот го држи исправено а магнетното поле со подобра циркулација прави мускулите околу рбетот да бидат силни и без болка од долгото седење.

Кај повозрасните помага да се намалат или прекинат болките на рбетот и околу него преку подобрување на циркулација на крвта.

Елекот се користи по дадено Упатство. Се користи повеке од седум години.

*Не смеат да го користат бремени жени, луге со пејсмејкр, со вградени стентови и луге алергични на магнетно поле.