Преостанато

-51%

51% попуст на снимање со компјутерска томографија + консултација по неверојатна цена од 3900 ден.
ПЗУ Поликлиника Мед-Х Дијагностика
8,100.00ден.  3,900.00ден.

Важи до: 03-10-2021

-35%

35% попуст на снимање со магнетна резонанца + консултација по неверојатна цена од 5890 ден.
ПЗУ Поликлиника Мед-Х Дијагностика
9,000.00ден.  5,890.00ден.

Важи до: 28-09-2021