Лабораторија

-64%

64% попуст на преглед по системи  во врeдност од 2750 ден,по цена од 990 ден
Пзу Лукс Медикус
2,750.00ден.  990.00ден.

Важи до: 25-03-2019

-40%

40% попуст испитување за воспаление на грлото за 235 ден.
Биотек лабораторија
390.00ден.  235.00ден.

Важи до: 21-04-2019

-35%

35%попуст-ОТКРИЈТЕ ГИ НА ВРЕМЕ БОЛЕСТИТЕ НА ДЕБЕЛО ЦРЕВО
ИНДУС МЕДИКА
3,000.00ден.  2,000.00ден.

Важи до: 28-03-2019

-60%

60% попуст за ПАП-Тест по промотивна цена од 400 денари
ИНДУС МЕДИКА
1,000.00ден.  400.00ден.

Важи до: 31-03-2019

-50%

50% попуст на микробиолошки пакет - БРИС ОД ГРЛО И НОС по цена од 300 ден
ИНДУС МЕДИКА
600.00ден.  300.00ден.

Важи до: 10-04-2019

-40%

40% попуст испитување за ГРИП (инфлуенца) за само 625 ден.
Биотек лабораторија
1,040.00ден.  625.00ден.

Важи до: 04-04-2019