Физикална терапија

-45%

45% попуст на  Антистрес третман
Ласер Мед
1,800.00ден.  990.00ден.

Важи до: 10-08-2024

-30%

ПРОМОТИВНО, десетдневен пакет на физикална терапија и медицинска рехабилитација од 7000 ден,за само 5000 ден.
ПЗУ Поликлиника Мед-Х Дијагностика
7,000.00ден.  5,000.00ден.

Важи до: 21-07-2024

-34%

34% попуст на Медицинска акупунктура  по цена за само 990 ден
Ласер Мед
1,500.00ден.  990.00ден.

Важи до: 24-07-2024

-34%

34% попуст на Рефлексо терапија – масажа на стапала по цена од 990 ден