Стоматологија

-75%

Правилен раст и развој на дентофацијалниот скелет кај деца!!!
Поликлиника Благоевски
1,600.00ден.  400.00ден.

Важи до: 10-05-2018

-35%

35% попуст на ВИЗИЛ класични протези
Дентал Арт М
21,000.00ден.  13,650.00ден.

Важи до: 23-04-2018