ПОНУДА НА ДЕНОТ

50% ПОПУСТ на Компјутерска Томографија + Консултација со специјалист. ПЗУ Поликлиника Мед-Х Дијагностика.

ПЗУ Поликлиника Мед-Х Дијагностика

-50%

8100.00 
 4,100.00ден.

Важи до: 30-11-2015

-30%

30% попуст на масажа на цело тело 50 минути
ПЗУ Поликлиника Мед-Х Дијагностика
1,360.00ден.  950.00ден.

Важи до: 30-11-2015

-35%

35% попуст на масажа на заден дел од телото 40 минути
ПЗУ Поликлиника Мед-Х Дијагностика
1,000.00ден.  650.00ден.

Важи до: 30-11-2015

-20%

20% попуст на ИРИГОГРАФИЈА во ПЗУ Рентгенологија Анастасовски
ПЗУ Рентгенологија Анастасовски
1,500.00ден.  1,200.00ден.

Важи до: 01-12-2015

-10%

10% Попуст на Магнетен Апликатор за врат
НОМАГјан ДООЕЛ
825.00ден.  740.00ден.

Важи до: 30-11-2015

-75%

Правилен раст и развој на дентофацијалниот скелет кај деца!!!
Поликлиника Благоевски
1,600.00ден.  400.00ден.

Важи до: 04-12-2015

-10%

10% ПОПУСТ на Кордицепс
Новус Трејд ДОО
1,400.00ден.  1,260.00ден.

Важи до: 05-12-2015

-51%

СТОП ЗА СПОНДИЛОЗАТА 51% попуст на терапија за спондилоза
ПЗУ НОВА
1,000.00ден.  490.00ден.

Важи до: 27-11-2015

-29%

29% ПОПУСТ на Рентген на коски или зглобови вo ПЗУ Рентгенологија Анастасовски
ПЗУ Рентгенологија Анастасовски
700.00ден.  500.00ден.

Важи до: 27-11-2015

-10%

10% Попуст на baby душек со baby перница со алое вера
Беламед-Трејд ДООЕЛ
2,800.00ден.  2,520.00ден.

Важи до: 30-11-2015

-25%

25% ПОПУСТ за ЕХО на тироидеа + ЕХО на абдомен + ЕХО на дојка  во ПЗУ Рентгенологија Анастасовски
ПЗУ Рентгенологија Анастасовски
2,000.00ден.  1,500.00ден.

Важи до: 30-11-2015

-63%

63% Попуст Ласерско белење на заби + ГРАТИС чистење на забен каменец и полирање
ПЗУ Дентисимо Имплант
6,000.00ден.  2,350.00ден.

Важи до: 05-12-2015

-15%

15% ПОПУСТ НА МЕДИЦИНСКО ОДЕЛО ЗА МАКСИМАЛНА УДОБНОСТ И БЕЗБЕДНОСТ ВО РАБОТЕЊЕТО
Беламед-Трејд ДООЕЛ
1,500.00ден.  1,275.00ден.

Важи до: 09-12-2015

-10%

10% попуст на крзнена ТОПЛИНКА
НОМАГјан ДООЕЛ
1,580.00ден.  1,430.00ден.

Важи до: 01-12-2015

-42%

42% попуст на парцијална масажа 20 минути
ПЗУ Поликлиника Мед-Х Дијагностика
600.00ден.  350.00ден.

Важи до: 30-11-2015

-22%

Точна прогноза за женскиот стерилитет (HSG – Histerosalpingografija)
ПЗУ Поликлиника Мед-Х Дијагностика
4,500.00ден.  3,500.00ден.

Важи до: 04-12-2015

-20%

20%  на  100% Природен Екстракт од Јапонски Остриги 500 мг 60 капсули
Вита-Микс ДООЕЛ SWANSON
1,299.00ден.  1,039.00ден.

Важи до: 29-11-2015

-50%

50% ПОПУСТ на Компјутерска Томографија + Консултација со специјалист. ПЗУ Поликлиника Мед-Х Дијагностика.
ПЗУ Поликлиника Мед-Х Дијагностика
8,100.00ден.  4,100.00ден.

Важи до: 30-11-2015

-36%

Голем ефект за срцето и крвниот притисок (Магнет + Електротерапија + Ултразвук)
ПЗУ Поликлиника Мед-Х Дијагностика
940.00ден.  600.00ден.

Важи до: 02-12-2015

-30%

30% попуст на ХИРУРШКА ЕКСТРАКЦИЈА на останат корен по фрактура
ПЗУ Алба-дент
2,000.00ден.  1,400.00ден.

Важи до: 10-12-2015

-42%

Циркулација на сите клетки во вашиот организам. 42% попуст на Andullation therapy 20 минути
ПЗУ Поликлиника Мед-Х Дијагностика
700.00ден.  400.00ден.

Важи до: 29-11-2015

-36%

Смирување на воспалени процеси и отстранување на отоци (Ласер + Електротерапија + Ултразвук)
ПЗУ Поликлиника Мед-Х Дијагностика
940.00ден.  600.00ден.

Важи до: 30-11-2015

-10%

ТАЈНАТА НА ДОЛГОВЕЧНОСТА....10% ПОПУСТ на Реиши мелени спори
Новус Трејд ДОО
1,950.00ден.  1,755.00ден.

Важи до: 06-12-2015

-33%

33% попуст на супспецијалистички преглед на сите израстоци на кожа
Дерма Плус - дерматолошка ординација
1,200.00ден.  800.00ден.

Важи до: 07-12-2015

-67%

67% ПОПУСТ на Мезотерапија со дермапен во вредност од 6000 по цена од 2000 денари.
Дерма Плус - дерматолошка ординација
6,000.00ден.  2,000.00ден.

Важи до: 04-12-2015

-30%

30% ПОПУСТ на Психолошко советување и Психотерапија
ГЕШТАЛТ ЦЕНТАР "Младен Костиќ" АСПЕКТИ-Скопје
1,200.00ден.  850.00ден.

Важи до: 26-11-2015

-30%

30% ПОПУСТ на Ехо на Простата + Ехо на абдомен во ПЗУ Рентгенологија Анастасовски
ПЗУ Рентгенологија Анастасовски
700.00ден.  500.00ден.

Важи до: 29-11-2015

-70%

70% попуст на НЕТОЛЕРАНЦИЈА НА 100 ВИДОВИ НА ХРАНА
ПЗУ Павлина
6,000.00ден.  1,800.00ден.

Важи до: 29-11-2015

-20%

20% ПОПУСТ, преглед и одредување на диоптрија на сите видови леќи во Очна Оптика Геталдус.
ПЗУ Очна Оптика Геталдус
1,000.00ден.  800.00ден.

Важи до: 02-12-2015

-10%

POLARIS 2 е апарат наменет за ласерска терапија.  Цена:  220.896,00 денари
ГАЛЕН ПРОМ
0.00ден.  220,896.00ден.

Важи до: 15-12-2015

-39%

RTG на бели дробови и срце
ПЗУ Поликлиника Мед-Х Дијагностика
1,310.00ден.  800.00ден.

Важи до: 25-11-2015

-66%

66% ПОПУСТ Индивидуална Психо-Терапевтска сеанса, Решение за вашите проблеми, во времетраење од 90 минути.
Интернационален Гешталт Институт на Македонија
1,500.00ден.  500.00ден.

Важи до: 26-11-2015

-10%

10% попуст на Абдоменален појас за после пораѓај
Беламед-Трејд ДООЕЛ
1,290.00ден.  1,161.00ден.

Важи до: 25-11-2015

-10%

10% Попуст на Магнетен Апликатор за половина
НОМАГјан ДООЕЛ
825.00ден.  740.00ден.

Важи до: 06-12-2015

-55%

55% попуст на Миопунктура + ортопедска масажа + киропрактика
Центар за рехабилитација Св.Јован
2,000.00ден.  890.00ден.

Важи до: 27-11-2015

Webklinika