Точна прогноза за женскиот стерилитет (HSG – Histerosalpingografija)

-22%

 
Цена
4500.00 
 3,500.00ден.
Кол:  

Важи до: 15-12-2021

За компанијата:
ПЗУ Поликлиника
Мед-Х Дијагностика
Радио дијагностика​ 

 

Напомена:

-Купонот може да се искористи веднаш после купувањето.
-Задолжително е закажување на прегледот по купување на услугата.
-Раб.време По-Пе 9-17
-При посета на ординацијата со себе мора да го понесете ваучерот добиен при купување на услугата
-Дополнителни информации побарајте на 078/291-127

02 2044 344

Почитувани, по купувањето на услугата во Вашиот купон ќе ги добиете сите дополнителни информации (телефон, меил, лице и сл) за контакт со продавачот на услугата. Доколку е потребно контактирајте ја нашата служба за Грижа на корисници.

Хистеросалпингографијата е рентгенолошка метода која е од голема помош во гинеколошката дијагностика. HSG е дијагностичка метода во испитувањето на женскиот стерилитет. Методата е технички лесно изводлива со помош на вбризгување на контраст, квалитетна, сигурна, корисна и се работи тимски со рентгенолог и гинеколог. HSG е преглед за добивање на точна прогноза, но и за терапеутски можности.