35% попуст на масажа на заден дел од телото 40 минути

-35%

 
Цена
1000.00 
 650.00ден.
Кол:  

Важи до: 29-05-2022

За компанијата:
ПЗУ Поликлиника
Мед-Х Дијагностика
Радио дијагностика​ 
 

Напомена:

-Купонот може да се искористи веднаш после купувањето.
-Задолжително е закажување на прегледот по купување на услугата.
-Работно време. Понеделник-Петок 09:00-17:00 часот
-При посета на ординацијата со себе мора да го понесете ваучерот добиен при купување на услугата
-Дополнителни информации побарајте на 078/291-127

02 2044 344

Почитувани, по купувањето на услугата во Вашиот купон ќе ги добиете сите дополнителни информации (телефон, меил, лице и сл) за контакт со продавачот на услугата. Доколку е потребно контактирајте ја нашата служба за Грижа на корисници.

Доколку сте напнати и под стрес и не знаете како да се ослободите и релаксирате, масажа е вистинското решение за вас. Масажата претставува еден од најстарите начини за лекување и опуштање и често се практикува во секојдневниот живот. Се повеќе се зголемува бројот на луѓе кои страдаат од напнатост и болки во грбот, рамениците, вратот и рацете. Со нашата едноставна масажа што ви ја нудиме вашата болка ќе исчезне и ќе се чуствувате повторно одморени и спремни за предизвиците кои ве очекуваат. Масажата освен што ве ослободува од болките, ви ја подобрува циркулацијата, ја активира работата на нервните клетки и го забрзува метаболизмот. Со нас и нашата масажа секоја болка станува минато.